Neste K -kauppiaaksi
Neste K -ketju hakee uusia Neste K -kauppiasyrittäjiä riveihinsä. Neste K -liikenneasemien toiminnasta vastaavat Neste ja K-ryhmä. Neste vastaa polttonesteiden jakelusta ja K-ryhmä ravintola-, pesu- ja kauppapalveluista. Neste K -asemilla toimii K-kauppiasyrittäjä kuten K-ruokakaupoissakin.

Neste K -liikenneasemat tarjoavat asiakkaille palvelua ”Paremman pysähdyksen taktiikan” mukaisesti. Tavoitteena on tarjota asiakkaille Suomen ylivertaisin liikenneasemakokemus sekä parasta ruokaa maanteillä liikkujille.

Mikä on Neste K?

Neste K -liikenneasemat tarjoavat monipuoliset ja laadukkaat palvelukokonaisuudet liikkuville asiakkaille. Neste K -liikenneasemat eivät ole toistensa kopioita, vaan kullakin asemalla on omat erityistarpeensa ja mahdollisuutensa sijainnista ja asiakaskunnasta riippuen.

Neste K -ketju on yksi neljästä Keskon päivittäistavarakaupan ketjusta K-Marketin, K-Supermarketin ja K-Citymarketin ohella. Samalla Neste K -liikenneasemat ovat osa K-ryhmää ja muiden K-kauppiaiden tavoin Neste K -kauppiaat kuuluvat K-kauppiasliittoon.

K-ryhmän strategian mukaisesti Neste K -asemilla tarjotaan laadukkaita ja yksilöllisiä palveluita nopeasti ja vaivattomasti arjen kiireen keskellä. 70 Neste K -asemaa tarjoaa kattavat palvelut asiakkaille ja heidän autoilleen. Helppo, nopea ja tutkitusti asiantunteva palvelu ilahduttaa asiakkaita kaupungissa ja matkan varrella.

Millainen on hyvä Neste K -kauppias?

K-ruokakauppiaan tavoin Neste K -kauppiaaksi ei ole yhtä oikeaa tietä, taustaa tai koulutusta, vaan kauppiaana voi työskennellä monista eri lähtökohdista. Monilla Neste K -kauppiailla on taustaa liikenneasemilla toimimisesta ja myös ravintola-alan tuntemus tai ruokakaupassa työskentely auttaa pitkälle. Neste K -liikenneaseman toiminta perustuu monen eri palvelun tarjoamiseen, joten Neste K -yrittäjältä vaaditaan hyvää kokonaisuuksien hallintaa. Neste K -yrittäjänä menestyvältä tarvitaan myös liiketoiminnan johtamisen osaamista, mutta tärkeänä elementtinä on myös henkilöiden johtamisen taito.

K-kauppiasvalmennuksen aikana kauppiasvalmennettavalla on mahdollista keskittyä oppimaan juuri niitä osa-alueita, joissa hän kokee erityisesti tarvitsevansa lisää valmiuksia.

Neste K -liikenneasemien palvelut

Neste K -liikenneasemien palvelut koostuvat useasta osasta. Yhteistyökumppani Neste mahdollistaa laadukkaan polttoaine myynnin asemilla ja Neste K -kauppias vastaa koko aseman laadukkaasta ja brändin mukaisesta asiakaskokemuksesta.

Neste K -liikenneaseman sydän on Koon Keittiö tai Koon Kahvila, jotka tarjoavat ensiluokkaista ruokaa ja juomaa asiakkailleen. Koon Keittiö tarjoaa ravintolaluokan ruoka-annoksia ja Koon Kahvila kahvilatuotteita. Erityisesti tuotteiden laatuun, tuoreuteen ja herkulliseen esillepanoon kiinnitetään huomiota. Tärkeässä roolissa on myös tarjoiltavan kahvin ensiluokkainen laatu.

Tärkeä osan Neste K -aseman palvelukokonaisuutta on ilahduttavan monipuolinen ruokakauppa – liikenneasemalla sopivalla laajuudella ja valikoimalla. Selkeä esillepano ja avoin myymälä mahdollistavat nopean asioinnin.

Neste K -liikenneasemilla autopesupalveluja tarjotaan Quick Wash ja K-Autopesu -brändien alla. Laadukkaiden autopesuasiakkaat koostuvat niin yksityisasiakkaista kuin yritysautoilijoista.

Koon Keittiön ja Koon Kahvilan omien tuotteiden lisäksi Neste K -asemat tarjoavat laadukkaiden kumppanien brändituotteita. Valituilla asemilla toimii myös Kotipizza, Burger King ja Subway ravintoloita. Neste K -kauppias vastaa asemilla myös näiden ravintoloiden ja konseptien liiketoiminnasta.

Näiden palvelujen ohella Neste K -liikenneasemat tarjoavat myös monia muita asemakohtaisia palveluja.

Neste K -liikenneasemat lukuina (31.8.2020)

Liikenneasemien lukumäärä: 70
Pienin asema: n. 200 neliötä
Suurin asema: n. 2000 neliötä
Aseman keskimääräinen myynti: n. 1,7 milj. euroa vuodessa
Kauppiaita yhtensä: 49
Joista moniasemakauppiaita: 19 (yrittäjällä useita Neste K -asemia tai Neste K -asema ja K-Market)

 

Neste K -liikenneasemien merkittävimmät kilpailijat

ABC-liikenneasemat
St1-asemat
SEO-yrittäjät
Shell-yrittäjät
Teboil-yrittäjät

Huomioi tämä

Neste K -yrittäjäksi hakeutuminen toimii saman prosessin mukaisesti kuin K-ruokakauppiaaksi hakeutuminen. K-kauppiasura-sivuston asiat ja ohjeet koskevat myös Neste K -kauppiasuralle haluavia. Tutustu sivuston materiaaleihin siis huolella ennen hakulomakkeen täyttöä.

Liikenneasemakauppiaan arki?

Lue Neste K -kauppiaiden uratarinoita ja kuvauksia arkipäivän työstä liikenneasemilla.

Takaisin ylös