Viestimme avoimesti ja suojelemme Keskon brändiä
Pyrimme kaikella toiminnallamme rakentamaan Keskolle hyvää yrityskuvaa ja edesauttamaan yhtiön menestystä. Viestimme avoimesti, suoraan ja rehellisesti.

Keskon brändi on meille keskolaisille erityinen suojelukohde. Rakennamme brändiämme ennen kaikkea arvomme, visiomme ja missiomme pohjalta.

Markkinointiviestinnässä esitämme tuote-, palvelu-, hinta- ja muut tekijät selkeästi ja totuudenmukaisesti, emmekä käytä harhaanjohtavia ilmaisuja. Kunnioitamme tavaramerkkisuojauksen periaatteita ja edellytämme yhteistyökumppaneidemme toimivan vastaavasti.

Mediasuhteita hoitavat nimetyt vastuuhenkilöt. Jokaisen on hyvä tietää oman yhtiönsä tai toimialansa vastuuhenkilöt ja tarvittaessa auttaa mediaa olemaan yhteydessä oikeaan tahoon.

Kesko on pörssiyhtiö, ja siksi meillä on velvollisuus ottaa huomioon sisäpiirisäännöt ja salassa pidettävät liikesalaisuudet, joita emme voi ilmaista. Tiedonantoa markkinoille ohjaa Keskon pääjohtajan hyväksymä tiedonantopolitiikka.

Sosiaalisessa mediassa noudatamme samoja periaatteita kuin muussakin viestinnässä ja kanssakäymisessä liittyen tietojen luottamuksellisuuteen ja oikeellisuuteen.

Emme koskaan toimi tavalla, joka voisi vahingoittaa Keskon mainetta tai kilpailussa menestymistä.

Esimerkki

Huomaat sosiaalisessa mediassa kilpailun, jonka markkinoinnissa käytetään Keskon logoja. Kilpailu ei kuitenkaan ole Keskon toteuttama. Miten toimit?

Ilmoitan Keskon lakiasiainpalveluihin kilpailusta. Lakiasiainosasto puuttuu tavaramerkkiemme luvattomaan käyttöön ja pyrkii vähentämään kuluttajien harhaanjohtamisen riskiä.

Palaa toimintaohjeen valintaan

Takaisin ylös