Vältämme eturistiriidat
Päätökset Keskossa tehdään aina työnantajan parhaaksi. Vältämme tilanteet, joissa työntekijän ja työnantajan etu eivät kohtaa.

Oman tai läheisen edun tavoittelu työtehtävien hoidossa ei ole hyväksyttävää. Kohtelemme ystäviämme ja sukulaisiamme kuten muitakin yhteistyökumppaneitamme, eivätkä henkilökohtaiset suhteet yhteistyökumppaneihin vaikuta päätöksentekoomme. Olosuhteista, jotka saatetaan mieltää eturistiriidaksi, ilmoitamme heti työnantajalle ja pohdimme yhdessä ratkaisuja. Emme osallistu toimintaan, josta on haittaa reilulle kilpailulle.

Esimerkki

Kilpailutat mittavan tavarahankinnan,jossa yhtenä tarjoajana on perhetuttavasi yritys. Tiedät perhetuttavasi luotettavaksi, mutta toinen kilpaileva tarjous on työnantajallesi edullisempi ja kokonaisuutena arvioituna parempi. Kumman tarjouksen valitset?

Työnantajani etu on ratkaiseva, enkä saa antaa henkilökohtaisten suhteideni vaikuttaa päätökseen. Koska koen itseni jääviksi tekemään päätöksen, pyydän esimiestäni tekemään sen. Valinta tavarantoimittajasta tehdään tarjousten perusteella työnantajani edun mukaisesti.

Palaa toimintaohjeen valintaan

Takaisin ylös