Pidämme yrityssalaisuudet
Pidämme salassa työssämme saadut luottamukselliset tiedot yhtiön toiminnasta, henkilökunnasta, asiakkaista ja yhteistyökumppaneista emmekä kerro tai luovuta näitä tietoja muille kuin asianosaisille.

Luottamuksellisena pidettäviä tietoja ovat myös turvallisuusjärjestelyihin kuuluvat asiat, kuten rahankäsittelyyn, tietoturvaan, hälytysjärjestelmiin ja poikkeustilanneohjeisiin liittyvät tiedot.

Tietojärjestelmiä ja ohjelmia käytämme sopimusten ja käyttöoikeuksien mukaisesti. Huolehdimme aina, ettei luottamuksellista tai tärkeää tietoa häviä tai joudu ulkopuolisten käyttöön. Käsittelemme sähköisiä työvälineitä huolellisesti. Poistuessamme työpisteiltä emme jätä työpöydille tallenteita ja aineistoja, joissa on luottamuksellista tietoa.

Kesko-konsernin emoyhtiö Kesko Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalle. Koko Keskoa ja keskolaisia sitovat kulloinkin voimassa olevat sisäpiirintiedon käsittelyn säännöt.

Esimerkki

Olet töissä Keskon ostoyksikössä. Kun olet illalla lapsesi päiväkodin kevätjuhlassa, samassa kaupungissa toimivan, kilpailevan yrityksen työntekijä kyselee, miten Keskon myynti on viime viikkoina kehittynyt. Kerrotko, miten teillä menee?

En kerro kilpailijalle myynnin kehittymisestä. Keskon liiketoimintaan liittyvät julkistamattomat tiedot ovat luottamuksellisia enkä jaa niitä ulkopuolisille.

Palaa toimintaohjeen valintaan

Takaisin ylös