Keslog

Keslog Oy on Keskon omistama tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä. Keslog Oy:n keskeisin tehtävä on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko konsernin toimialayhtiöille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille.

Keslog Oy aloitti toimintansa vuoden 2006 alussa, jolloin Kesko-konsernin kuljetus- ja huolintaliike Kesped Oy ja Ruokakeskon varastotoiminnot yhdistettiin.

Palvelumme

Keslog Oy on Suomen suurimpia logistiikan palveluyrityksiä. Kansainvälinen kuljetus- ja huolintaosaaminen, kattava lämpötilahallittu kuljetus- ja terminaaliverkosto sekä mittava varastokapasiteetti tarjoavat asiakkaillemme kilpailukykyiset ratkaisut.

  • Kansainväliset tuontikuljetuksemme kattavat tavarantoimitukset Suomeen yli 100 maasta. Tarjoamme myös vientikuljetuksia.

  • Lämpötilahallittu kuljetusverkostomme kattaa koko maan. Kuljetusterminaalimme sijaitsevat Tampereella, Kuopiossa, Oulussa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Kouvolassa, Seinäjoella ja Porissa. Teemme päivittäin noin 3 500 asiakaskäyntiä 300 sopimusautollamme.

  • Keslogin 140 000 m²:n laajuiset varastot sijaitsevat Vantaalla ja Turussa.

 

Avoimet työpaikat

Laajuutensa ansiosta Keslog tarjoaa monipuolisesti työtehtäviä ja urapolkuja eri alojen ammattilaisille. Palveluksessamme on yli 1700 työntekijää, joiden tehtävät vaihtelevat ulkomaankuljetusten ja jakelukuljetusten hoitamisesta varastointiin ja erilaisiin asiantuntija- sekä esimiestehtäviin.

Mikäli juuri sinulle sopivaa työpaikkaa ei ole tällä hetkellä avoinna, voit kuitenkin täyttää avoimen hakemuksen. Etsimme jatkuvasti eri alojen osaajia joukkoomme.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan henkilökohtaisesti käymään. 

 

Yhteystiedot

Kesko Logistiikka 
PL 1, 00016 Kesko
Käyntiosoite: Kyytitie 31, Vantaa

Sähköposti: etunimi.sukunimi@kesko.fi

Takaisin ylös