K-stipendi

AMK-opiskelija, suorittamalla ammattikorkeakouluopintoihin liittyvän työharjoittelun hyvin arvosanoin K-kaupassa tai Keskossa, voit hakea 500 euron arvoista K-stipendiä.

Stipendiohjelma on osa pitkäjänteistä yhteistyötä, jota olemme tehneet ammattikorkeakoulujen kanssa. Ohjelma koskee kaikkia ammattikorkeakouluopiskelijoita.

Ilmoitamme seuraavista hakuajankohdista lukuvuoden 2016-2017 osalta näillä sivuilla.

Toivomme onnistuneiden harjoittelujen lisäävän kaupan alan kiinnostusta ja työtehtävien tuntemusta sekä kannustavan opiskelijoita hakeutumaan meille töihin tulevaisuudessa. Nuoret, alaa opiskelevat aktiiviset harjoittelijat voivat myös tarjota työnantajalle raikkaita ajatuksia ja uusia ideoita.

Kuka voi saada stipendin?

K-stipendiä voi anoa ammattikorkeakouluopiskelija, joka suorittaa opintoihinsa kuuluvan työharjoittelun vähintään hyvin arvosanoin K-kaupassa tai K-ryhmän toimipisteessä. Voit tiedustella mahdollisuutta harjoitteluun suoraan haluamastasi kaupasta tai Keskon tukiyksiköistä. 

Kannattaa olla aktiivinen ja soittaa tai mennä reippaasti käymään kaupassa, jossa harjoittelu kiinnostaisi. Lopullisen päätöksen mahdollisuudesta työharjoitteluun tekee harjoittelupaikan esimies.

Lisätietoja Kesko-stipendistä

K-stipendiohjelman säännöt

Näin haet K-stipendiä

Konsernin HR, Anu Haapoja, puh. 01053 37245, anu.haapoja(at)kesko.fi

Takaisin ylös