Business Development Manager (B2B) K-group

Suomi: Helsinki, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 15.5.2017
Haku päättyy 30.5.2017
Oletko innostunut liiketoiminnan tukemisesta ja kehittämisestä IT-ratkaisuilla? Tulkkaatko sujuvasti liiketoiminnan tarpeita IT-toteuttajille? Etsimme kehityspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Kespron sähköisistä palveluista, niiden kehittämisestä ja niihin liittyvistä hankkeista.

Sinun työsi

Työskentelet Kespron Liiketoiminnan kehitys -tiimissä Helsingin Sörnäisissä, Teurastamon alueen kupeessa. Liiketoiminnan IT-palveluita tukevassa, kehittävässä ja ylläpitävässä tiimissäsi on neljä ammattilaista. Tehtävässäsi raportoit Kespron kehitysjohtajalle.

Kehityspäällikkönä johdat Kespron sähköisten palveluiden tuotantoa ja kehitystä. Sähköisiin palveluihin lukeutuvat mm. liiketoimintamme arkea pyörittävä tilausjärjestelmä, verkkokauppa ja CRM-järjestelmä. Vastuullasi on myös liiketoimintamme osuus Keskon yhteisistä IT-palveluista ja rajapinta niitä pyörittäviin organisaatioihin. Vastaat palveluiden toimivuudesta ja hallinnasta yhdessä tiimisi ja Keskon IT-organisaation kanssa. Työssäsi tarvitset kokonaishahmotusta liiketoiminnasta sekä siitä, miten liiketoimintaa parhaiten tuetaan IT-ratkaisuilla. IT-arkkitehtuuri, projektien menestyksekäs läpivienti, liiketoiminnan tukeminen IT-ratkaisuilla ja arjen jatkuvuuden varmistaminen ovat sinulle tuttuja asioita.

Toivomme sinulta:
• Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
• Vähintään 5 vuoden työkokemusta liiketoiminnan ja IT:n rajapinnassa, mieluiten esimiestehtävissä
• Kokemusta menestyksekkäästä kehitysprojektien läpiviennistä ja palvelutuotannon johtamisesta
• Vähittäiskaupan ja tukkukaupan liiketoimintaprosessien sekä verkkokaupan tuntemusta
• Kokonaisvaltaista ymmärrystä IT-järjestelmistä, tilausliikenteen hoitamisesta ja verkkokaupan ratkaisuista. Kokemusta seuraavista järjestelmistä ja ympäristöistä: SAP, SAP BW, Microsoft Dynamics, IBM Commerce, QlikSense
• Kykyä jäsentää ja organisoida kokonaisuuksia, priorisoida ja viestiä asiat selkeästi.
• Kykyä toimia useiden erilaisten sidosryhmien kanssa Keskon sisällä ja Keskon eri yhteistyökumppaneiden kanssa

Meillä töissä

Meitä kesprolaisia yhdistää innostus ruokaan, ravintola- ja kaupan alaan sekä ammattimainen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Meillä pääset kehittymään mielenkiintoisissa ja haasteellisissa työtehtävissä. Tarjoamme näköalapaikan lisäksi osaavan, innostuneen ja nuorekkaan työympäristön sekä Kesko-konsernin edut.

Kespro työnantajana

Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava HoReCa-alan tukkukauppa Suomessa. Tarjoamme ruoka-alan ammattilaisille toimialan parhaat hankintaratkaisut. Asiakkaita meillä on noin 25.000. Kespron toiminnot muodostuvat 6 myyntialueesta ja 13 tukusta. Liikevaihtomme on noin 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on noin 490. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta www.kespro.com.

Yhteystiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Anne-Mari Paapio puh. 0105330054, pe 19.5.2017 klo 9-10 ja ma 29.5.2017 klo 13-14.
Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 30.5.2017 mennessä.
Tulosta
Takaisin ylös