Mikko Männistö ja Sari Väänänen K-Rauta Kauhajoen uusiksi kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.10.2022 Kauhajoen K-Rauta saa uudet kauppiaat Mikko Männistöstä ja Sari Väänäsestä, jotka aloittavat kauppiasuransa 5. lokakuuta. He lupaavat, että jokaista asiakasta palvellaan samalla intohimolla, olipa hän kokenut rakentaja tai ensikertaa rautakaupassa asioimassa.

Mikko Männistö on suorittanut K-Rauta Parkanossa kauppiasvalmennuksen, jonka hän aloitti  toukokuussa 2021. Koulutukseltaan hän on rakennusinsinööri ja toiminut aiemmin rakennusalalla työnjohdon tehtävissä. Sari Väänänen on työskennellyt aikaisemmin K-Marketissa, sitten opiskellut kosmetiikkaneuvojaksi ja jatkanut kaupan alalla kosmetiikan parissa. Viime vuodet hän on ollut hoitovapaalla.
 
”Kiinnostus rakennusalaa ja kaupankäyntiä kohtaan ovat lähellä sydäntäni, ja kauppiasurassa nämä yhdistyvät. Kenkätehtailijan poikana olen ollut töissä kenkätehtaalla niin pienestä lähtien kuin muistan. Yrittäjyys on aina ollut työurani tavoite, joka nyt toteutuu”, kauppias Männistö kertoo.
 
Mikko Männistöllä on pitkä joukkueurheilutausta jääkiekosta, ja hänestä kaupalla työskentelyä ja joukkueurheilua voi hyvin verrata toisiinsa. ”Jokainen päivä on erilainen ja saa toimia päivittäin ihmisten kanssa, mistä tykkään valtavasti.” 
 
Pidetään maakunta yhdessä elinvoimaisena 
 
Uudet kauppiaat iloitsevat siitä, että Kauhajoella on vahva yrittämisen kulttuuri. ”Paikallisia yrityksiä palvellaan ja tehdään yhteistyötä.” 
 
K-Rauta Kauhajoki palvelee sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita. ”Kaupassa on panostettu viime vuosina valikoiman laajuuteen, meiltä asiakkaat löytävät sen, mitä tulevat hakemaan. Tavoitteemme on olla Suupohjan seudun paras rautakauppa, johon asiakkaiden on hyvä tulla, sekä paras työpaikka työntekijöille. Palvelemme jokaista samalla intohimolla, olipa hän kokenut rakentaja tai ensikertaa rautakaupassa asioimassa”, Männistö ja Väänänen kertovat suunnitelmistaan. 
 
”Tervetuloa kaupalle ostoksille läheltä ja kaukaa, nykyiset ja uudet asiakkaat – pidetään yhdessä maakunta elinvoimaisena”, uudet kauppiaat toivottavat.   
 
Omiksi suosikeikseen K-Raudan suomalaisten tuotteiden valikoimista Männistö nostaa Narvi Black -kiukaat. ”Olen kotoisin Satakunnasta, ja Narvit valmistetaan Satakunnan Lapissa, joka on melko lähellä myös Kauhajokea. Kiukaat ovat suomalaista laatutyötä, hyvä ja turvallinen tuote myydä ja ostaa.”
 
K-Rauta Kauhajoki työllistää kauppiaspariskunnan lisäksi kahdeksan vakituista työntekijää, ja sesonkikautena työntekijöitä on yhteensä 10–13.
 
Mikko Männistön ja Sari Väänäsen perheeseen kuuluu kaksi tytärtä, 3-vuotias Mila ja 1,5-vuotias Serena, sekä kääpiöpystykorva Pemu. Mikko Männistö on pelannut koko elämänsä jääkiekkoa, Suomen lisäksi myös Pohjois-Amerikassa, Ruotsissa ja Ranskassa. Nyt hänen kiinnostuksen kohteenaan ovat autot, V8:t. Koko perheen harrastuksiin kuuluu eri urheilulajien seuraaminen, niin kotisohvalla kuin paikan päällä. Paikkakunnan vaihtaminenkin on tuttua puuhaa, kun Mikon työn puolesta jääkiekkoilijana perhe on muuttanut monta kertaa.
 
Lisätietoja: K-kauppias Mikko Männistö, puh. 0400 913 277, mikko.a.mannisto@k-rauta.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös