Arto Tuominen ja Jonna Hyvärinen kahden kaupan kauppiaiksi Ylöjärvellä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 22.2.2022 Arto Tuominen ja Jonna Hyvärinen aloittavat Ylöjärvellä kahden kaupan kauppiaina 1.4. Heille siirtyvät K-Supermarket Linkki ja K-Market Vuorentausta.

Arto ja Jonna iloitsevat siitä, että pääsevät jatkamaan kauppiasuraansa Ylöjärvellä. ”Kaupunki on meille molemmille tuttu ja olemme viettäneet siellä paljon aikaa harrastusten ja vapaa-ajan merkeissä.” Arto on työskennellyt kauppiasvalmennuksen loppuvaiheessa naapurikaupassa K-Supermarket Westerissä ja silloin hän on käynyt tutustumassa myös Linkkiin. ”Mietin jo silloin, että tässä olisi meille sopiva kauppapaikka”, Arto nyt tunnustaa.

”Ylöjärvi on kasvava kaupunki ja keskustan laajennussuunnitelmien ja uusien asuinalueiden myötä asiakkaiden vaatimukset laadukasta lähikauppaa kohtaan tulevat varmasti kehittymään. Tulemme tähän vastaamaan yhdessä osaavan henkilökunnan kanssa ja tulemme kehittämään kauppoja vastaamaan alueen ihmisten tarpeita ja toiveita” uudet kauppiaat kertovat.

Linkki rakentuu ruokaisuuden ympärille ja Vuorentausta on vasta remontoitu

Arto ja Jonna aloittavat hyväksi havaitulla kaavalla henkilökuntaansa, kauppoihinsa ja asiakkaisiinsa tutustumisella. ”Keräämme asiakkailtamme toiveita ja ideoita kauppojen suhteen.”

”Olemme molemmat kovia laittamaan ruokaa ja Linkin liikeidea tuleekin rakentumaan vahvasti ruokaisuuden ja ruuanlaiton ympärille”, he avaavat suunnitelmiaan. ”Aloitamme heti hevi- ja leipävalikoiman tarkastelulla.” Arto ja Jonna nostavat keskiöön liha-, kala- ja palvelutiskiosaamisen ja sesongit näkyvät Linkissä vahvasti. Linkissä on kotikeittiö, jonka paikan päällä valmistettuihin lounasruokiin ja mukaan otettaviin eväisiin tullaan panostamaan. K-Supermarket Linkissä on alueen merkittävä Postin palvelupiste ja sen toiminta tulee jatkumaan. Linkistä saa myös verkkokaupan palvelut joko noutona kaupalta tai kotiin kuljetettuina.

”Lähitulevaisuudessa Linkkiin tullaan tekemään täysmittainen remontti, jossa kauppa saa täysin uuden ilmeen ja mm. kaikki kylmälaitteet sekä kalusteet tullaan vaihtamaan moderneihin ja energiaa säästäviin”, Arto ja Jonna julkaisevat uutisen. ”Remontin suunnittelu alkaa heti ja suunnitelmissa otetaan huomioon asiakkaiden toiveet ja ideat.”

K-Market Vuorentausta on remontoitu vastikään ja hyvässä kunnossa. ”Vuorentaustassa varmistamme henkilökunnan kanssa yhdessä, että valikoima on asiakkaiden tarpeita vastaava ja kaupassa asiointi mutkatonta ja mukavaa.”

Haluamme olla hyvä ja luotettava työnantaja

Vastuullisuutta Arto ja Jonna toteuttavat kaupoillansa joka päivä ja he pitävät ensiarvoisen tärkeänä henkilökunnan hyvinvointia ja yhteen hiileen puhaltamista. ”Teemme parhaamme sen eteen, että jokainen tiimimme jäsen kokee työnsä merkitykselliseksi ja voi tulla töihin hymyssä suin.”

Kaupoissa hävikin minimoiminen toteutetaan arjen perusasioilla ja rutiineilla. Lähellä päiväystä olevat tuotteet myydään edullisemmin ja käyttökelpoiset myymättömät ruoat lahjoitetaan ruoka-apuun. ”Roskiin menevän ruoan määrä pyritään pitämään niin lähellä nollaa kuin mahdollista. Tulevan remontin myötä kaupan energiatehokkuus tulee ottamaan merkittävän loikan nykyisestä ja tulemme kiinnittämään huomiota energiatehokkuuden lisäksi materiaalien kierrätykseen ja uudelleenkäytön maksimointiin.” 

Haikein mutta innostunein mielin Heinolasta Ylöjärvelle

Arto Tuomisen ja Jonna Hyvärisen ensimmäiset kauppapaikat ovat olleet Heinolassa. ”Haluamme kiittää Heinolan mahtavan työporukkamme lisäksi yhteistyökumppaneitamme ja taustatukijoukkoja Keskon päässä. Yksin ei tässä hommassa pärjää”, he lähettävät terveisensä.

Arto on aloittanut kaupan työt 14-vuotiaana pullohuoneesta ja Jonna hyppäsi kaupan maailmaan puolisonsa rinnalle Heinolaan. Artolla on vahva kokemus entuudestaan ruokakaupan arjesta ja koulutukseltaan hän on restonomi. Opintojen jälkeen hän työskenteli seitsemän vuotta myynnin ja markkinoinnin parissa. Haave omasta ruokakaupasta toteutui 2020, kun kauppiasvalmennuksen jälkeen Artolle tarjottiin kahta K-Marketia Heinolasta. Jonna on työskennellyt ennen kauppiasuraa henkilöstöpalvelualalla ja liikuntaohjaajana. Hänellä on kaupan- ja liikunta-alan koulutukset.

Vapaa-aikana Arto ja Jonna viettää mielellään aikaa luonnossa liikkuen ja kesäisin vaeltaen kansallispuistoissa. ”Harrastamme intohimoisesti avantouinta talvisin ja urheilua monipuolisesti sesongin mukaan. Malttamattomana odotamme Veittijärven savusaunaa ja kesällä Peltomäki Resortin uutta wakeboard-rataa”, he kertovat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös