K-ryhmän kesätöihin kannattaa hakea nyt – Pirkanmaalla tarjolla myös kymmeniä oman alan kesätyöpaikkoja korkeakouluopiskelijoille

K-ryhmän Tampereella toimivaan, uusin tiloihin muuttaneeseen palvelukeskukseen haetaan kymmeniä kesätyöntekijöitä talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviin. Suurin osa K-ryhmän 6000 kesätyöpaikasta on haussa helmikuussa.

”Nyt on erittäin hyvä aika hakea kesätyöpaikkaa tulevaksi kesäksi, sillä kesätyöntekijähaku on K-ryhmässä vilkkaimmillaan ja tarjolla on erittäin monipuolinen valikoima kesätyövaihtoehtoja. Suuri osa K-ryhmän kesätyöpaikoista on parhaillaan haussa”, sanoo K-ryhmän rekrytoinneista vastaava Ilona Castrén

K-ryhmä hakee ensi kesäksi noin 6000 kesätyöntekijää ympäri Suomen. Ruoka- ja rautakauppojen, logistiikkakeskusten, urheiluvälineliikkeiden ja autoliikkeiden lisäksi K-ryhmässä on tarjolla myös oman alan kesätyöpaikkoja korkeakouluopiskelijoille. K-ryhmän Tampereella toimivaan palvelukeskukseen haetaan kymmeniä kesätyöntekijöitä taloushallinnon ja palkanlaskennan tehtäviin. Tehtävät soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi talous- ja hallintotieteiden opiskelijoille. Haku on avoinna helmikuun loppuun asti.

K on yksi Suomen suurimmista kesätyönantajista niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Yhteensä K-ryhmä tarjoaa vuonna 2022 arviolta 6000 kesätyöpaikkaa eri puolilla Suomea. Pirkanmaan alueella tarjolla on noin 550 kesätyöpaikkaa, joka on K-ryhmän toiseksi eniten heti Uudenmaan jälkeen. Pirkanmaalla K-ryhmä on elinkeinoelämän suurin työllistäjä.

K-ryhmän Tampereen palvelukeskus ja aluetoiminnot ovat muuttaneet uuteen osoitteeseen

Kun koronatilanne helpottaa, Tampereen palvelukeskuksen ja aluetoimintojen noin 400 henkilöstöhallinnon, talouden ja kaupan ammattilaista pääsee aloittamaan työnsä täysin uusissa, heidän työnsä tarpeisiin suunnitelluissa tiloissa. Uusi toimipiste sijaitsee osoitteessa Hatanpään valtatie 36. 

Tiloihin on jo virallisesti muutettu, vaikka työtä tehdään epidemiatilanteesta johtuen edelleen täysin etänä. Epidemian laannuttua siirrytään pysyvästi hybridityömalliin.

”Uusi työympäristö ja sen suunnittelu toimivat esimerkkeinä siitä, miten asiantuntijatyöntekijöillä työtavat ovat muuttuneet pandemian aikana merkittävästi. Uusien tilojen suunnittelussa painotimme ratkaisuja, jotka tukevat vuorovaikutusta, tiedonkulkua ja kohtaamisia”, sanoo K-ryhmän työympäristöjen kehittämisestä vastaava Hanna Laavainen.

”Tampereen toimipiste on henkilöstömäärällä mitattuna K-ryhmän toiseksi suurin toimistotyöpiste Helsingin Kalasatamassa sijaitsevan K-ryhmän päätoimipisteen jälkeen. Meille on tärkeää pitää huolta työntekijöidemme viihtyvyydestä ja työssä onnistumisen edellytyksistä, sillä palkkaamme Tampereelle jatkuvasti uusia ammattilaisia ja haluamme pitää meillä parhaat osaajat”, Laavainen kertoo muuton ja uusien tilojen suunnittelun taustoista. 

Kaikki K-ryhmän kesätyöpaikat löytyvät hakuaikana osoitteesta kesko.fi/kesatyopaikat.
 

Takaisin ylös