Kaikille Keravan logistiikkakeskuksessa työskennelleille halukkaille löydettiin korvaavia töitä

KESKO LEHDISTÖTIEDOTE 17.6.2016 KLO 9.00

Keskon Keravan logistiikkakeskuksessa käytiin 131 henkilöä koskevat yt-neuvottelut henkilöstömäärän mahdolliseksi vähentämiseksi. Hyvän yhteistyön tuloksena kaikille halukkaille on onnistuttu löytämään korvaavia töitä.

”Olemme järjestäneet Keravan logistiikkakeskuksen henkilöstölle rekrytointimessuja ja tutustumiskäyntejä muihin Keskon yksiköihin. Olemme myös kutsuneet alueella toimivia muita työnantajia esittelemään toimintaansa työntekijöille. Olen tosi tyytyväinen sekä hyvään yhteistyöhön että erinomaiseen lopputulokseen”, Keskon rakentamisen ja talotekniikan kaupan henkilöstöstä ja viestinnästä vastaava johtaja Jennie Stenbom sanoo.

”Mielestäni yhteistyö Keskon kanssa sujui hyvin ja meillä oli koko ajan yhtäläinen näkemys asioista. Monet työntekijöistä olivat silminnähden helpottuneita kun saivat tiedon korvaavasta työstä. Työntekijöiden joukossa ollaan erittäin tyytyväisiä tällaisen ratkaisun löytymiseen”, Keravan logistiikkakeskuksen pääluottamusmies Katja Salo sanoo.

Keskuksen tulevaisuuden vaihtoehtoja selvitetään parhaillaan.

Lisätietoja:

Johtaja Jennie Stenbom, HR ja viestintä, Keskon rauta- ja erikoiskauppa, puh. 010 532 2356

K-ryhmän noin 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1 500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa alan asiakkaitamme palvelevat Onninen, K-rauta, Rautia, Byggmakker, Senukai, OMA ja Rautakesko Yrityspalvelu.

Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimmän kaupan hyllyillä kuin verkossakin. www.kesko.fi

Takaisin ylös