Valot sammuvat ilmaston hyväksi

Kesko osallistuu Earth Hour 2012 -tapahtumaan sammuttamalla pääkaupunkiseudun kauko-ohjauksessa olevien kiinteistöjen ja kauppojen mainosvalot ja mainospylonit tunniksi.​ Valot sammuvat kaikkialla maailmassa ilmaston puolesta lauantaina 31.3. klo 20:30.

Myös K-citymarket Koivukylän valot sammuvat tulevana lauantaina tunniksi.

Earth Hour on Maailman luonnonsäätiön WWF:n järjestämä tapahtuma ilmaston hyväksi. Yksityiset ihmiset, yritykset, kaupungit, kunnat ja erilaiset organisaatiot ympäri maapalloa sammuttavat valonsa tunniksi samana päivänä. Viime vuonna tapahtumaan osallistui 1,8 miljardia ihmistä ympäri maapallon. Myös Kesko on ollut mukana jo monena vuonna.

Keskon tavoitteena hillitä ilmastonmuutosta

Keskossa seuraamme ja mittaamme toimintamme ympäristövaikutuksia säännöllisesti, ja tulokset julkaistaan vuosittain yhteiskuntavastuuraportissamme. Olemme  lisäksi kirjanneet ilmastonmuutoksen hillitsemiseen liittyvät keskeiset tavoitteemmevastuullisuusohjelmaamme.

Vastuullisuus on Keskolle tärkeä asia ja pitkäjänteinen työmme on tuonnut meille myös kansainvälistä tunnustusta: olemme maailman sadan vastuullisimman yrityksen joukossa.

Suomalaisilla jättimäinen hiilijalanjälki

Tunti ilman sähkövaloa ei ratkaise ilmasto-ongelmia, vaan tarve on jatkuville ilmastoteoille.Tällä kertaa Earth Hour laajeneekin yhdestä tunnista konkreettisiksi teoiksi ilmaston puolesta.

WWF on selvittänyt ensimmäistä kertaa suomalaisen hiilijalanjälkeen eniten vaikuttavat yksittäiset ilmastoteot. Suomalaiset ovat yksi eniten ilmastoa kuormittava kansa suhteessa väkilukuun. 

Jokainen voi olla mukana Earth Hourissa sammuttamalla valot 31.3. klo 20.30 - 21.30. Ilmoittaudu tapahtumaan ja katso lisätietoja osoitteessa www.earthhour.fi.

 

Lue lisää vastuullisuustyöstämme täältä.