K-kauppiasyrittäjyys

Yksilöllinen ja käytännönläheinen ohjelma antaa hyvät valmiudet aloittaa itsenäisenä K-kauppiasyrittäjänä ensimmäisessä kaupassa ja edetä kokemuksen myötä uusiin kauppapaikkoihin.

Tule kasvamaan kanssamme!

K-ryhmä luo hyvän pohjan menestyksekkäälle kauppiasuralle. K-kaupat, K-kauppiasliitto sekä Kesko tytäryhtiöineen muodostavat kokonaisuuden, johon kuuluu noin 1 000 K-ruokakauppaa sekä satoja rauta-, käyttö- ja erikoistavarakauppoja.

Tarvitsemme jatkuvasti uusia kauppiaita uusiin tai vanhoihin kauppapaikkoihin. Tule mukaan kasvamaan kanssamme!

Ruokakeskon kauppiasvalmennus

Ruokakesko valmentaa tulevia K-kauppiasyrittäjiä Ruokakeskon Kauppiasvalmennus-ohjelman kautta. Siinä jokaiselle mukaan hyväksytylle sovitaan sisällöltään yksilöllisesti painotettu ohjelma. Kukin voi aloittaa ohjelman itselleen sopivana ajankohtana ja sen kesto määräytyy kehittymistarpeen mukaisesti. Tähän vaikuttavat mm. hakijan koulutustausta, kokemus esimiestyöstä, kokemus tulosvastuullisista tehtävistä sekä toimiminen asiakasrajapinnassa.

Jokaiseen käynnistettävään ohjelmaan kuuluu kauppiastyön harjoittelu K-ruokakaupassa, tarvittava tietopuolinen verkko-ohjattu opiskelu sekä alueelliset ja valtakunnalliset lähijaksot. Opiskeluajan kesto on noin 4-18 kuukautta määritellystä koulutustarpeesta riippuen.

Lue lisää K-ruokakauppias.fi-sivustolta »

Rautakeskon kauppiasvalmennus

Rautakeskon kauppiasvalmennus perustuu vahvaan vähittäiskauppaosaamiseen. Suurin osa Rautakeskon kauppiasvalmennukseen osallistuvista työskentelee jo K-ryhmän rautakaupoissa, mutta myös edellä kuvatun kaltainen kauppiasharjoitteluohjelma on mahdollinen. Rautakeskon kauppiasvalmennus kestää n. 1,5 vuotta ja perustuu sekä lähijaksoihin, että kaupassa tapahtuvaan harjoitteluun. 

Lue lisää K-rautakauppias-sivuilta »