Laatu ja edullisuus ovat Pirkka-sarjan menestystekijöitä

Pirkka-tuotteita on yhteensä jo yli 2 000. Luomutuotteita on lähes 100 ja Reilun kaupan tuotteita on lähes 40. Kotimainen tuote on aina etusijalla valittaessa tuotteita Pirkka-sarjaan edellyttäen, että tuotteelle asetetut laatu- ja hintakriteerit täyttyvät.

Pirkka-tuotesarjan tuotteet ovat laadukkaita, ja jopa 25 prosenttia edullisempia kuin vastaavat merkkituotteet. Tuotteiden taustalla tehty työ ja hinta-laatusuhde vaikuttavat Pirkka-sarjan hyvään menestykseen.

Uusia tuotteita Pirkka-sarjaan tulee vuosittain noin sata. Yhteensä tuotteita on jo yli 2 000, joista noin 80 prosenttia on elintarvikkeita, esimerkiksi peruselintarvikkeita kuten tuoreita kasviksia, maitotuotteita ja lähellä leivottuja leipiä, mutta myös erikoisempia tuotteita, kuten etnisiä ruokia ja raaka-aineita.

Muita Pirkka-tuoteryhmiä ovat esimerkiksi lemmikkieläinten ruoat sekä kattaukseen, kodinhoitoon ja hygieniaan liittyvät tuotteet.

pirkka 

Kaikkien Pirkka-tuotteiden laatu varmistetaan Ruokakeskon omassa tuotetutkimuslaboratoriossa, jossa tutkitaan vuosittain yli 10 000 tuotenäytettä.

Kotimainen tuote aina etusijalla

Kotimainen tuote on aina etusijalla valittaessa tuotteita Pirkka-sarjaan edellyttäen, että tuotteelle asetetut laatu- ja hintakriteerit täyttyvät. Pirkka-tuotteita valmistetaan yli 150 yrityksessä ympäri Suomea. Tuoretuotteiden, kuten lihan ja lihajalosteiden, sekä nestemäisten maitotaloustuotteiden, kuten maitojen ja kermojen, kotimaisuusaste on erittäin korkea, jopa 100 prosenttia.

Kaikkiin Suomessa valmistettuihin Pirkka-tuotteisiin merkitään valmistajan nimi sekä paikkakunta. Ulkomaisiin Pirkka-tuotteisiin merkitään valmistusmaa. Pirkka-sarjassa on lähes 280 Hyvää Suomesta -joutsenlipulla merkittyä tuotetta.

Ruokakesko seuraa aktiivisesti ruokatrendejä sekä kuluttajien toiveita, ja valikoimaa kehitetään myös niiden perusteella. Tulevaisuudessa Ruokakesko ja Pirkka panostavat entistä enemmän myös sähköisiin palveluihin. Ruokakeskon tavoitteena on olla edelläkävijä asiakkaan arkea helpottavien palvelujen tarjoamisessa.

Ajankohtaista tietoa Pirkka-tuotteista ja tuotehaku löytyvät osoitteesta www.pirkka.fi.

Pirkka resepti- ja ostoslistapalvelu

Keväällä 2012 lanseerattu Pirkka resepti- ja ostoslistapalvelu on saatavilla mobiilipalveluna ja sovelluksena.

Palvelussa on yli 5 000 reseptiä, jotka kaikki ovat Pirkka-koekeittiön kotitalousopettajien testaamia ja kätevästi ostoslistaksi kauppareissulle muutettavissa. Sovellus toimii Windows, IOS ja Android-alustoilla.

Pirkka-lehti ja Pirkka.fi

Pirkka on K-ryhmän asiakaslehti, joka jaetaan jokaiseen kotiin Suomessa. Pirkka-lehti ja Pirkka.fi-sivusto muodostavat yhdessä modernin median, josta on lukijalle hyötyä.

Pirkka helpottaa ihmisen jokapäiväistä elämää tarjoamalla niksien ja reseptien lisäksi käytännöllisiä ideoita, vinkkejä ja ohjeita niin sisustukseen, remontoimiseen, rakentamiseen, muotiin, kauneuteen kuin vapaa-aikaan ja harrastamiseenkin. Myös nuorille, naperoille ja lemmikkien omistajille on omat sivunsa.

K-RuokaPirkka

K-RuokaPirkka-lehti auttaa K-ruokakaupan asiakkaita päivittäisten aterioiden suunnittelussa. Joka numerossa on tarjolla ruokaohjeita ja -vinkkejä niin arkeen kuin juhlaankin.

Lehdessä esiteellään myös uusia ja ajankohtaisia Pirkka-tuotteita. Lehti on luettavissa myös sähköisenä digiversiona osoitteessa www.ruokapirkka.fi.