Monipuoliset K-Plussa-edut

Suomen laajin ja monipuolisin kanta-asiakasohjelma tarjoaa K-Plussa-asiakkaille etuja yli 3 000 ostospaikasta ja yli 40 yhteistyökumppanilta. Paikalliset K-kauppiaat ja K-ryhmän ketjut tarjoavat K-Plussa-asiakkailleen kohdistettuja erityisetuja ja -palveluita. K-Plussa-asiakkaat saavat myös tarjousetuja, jotka ovat aina vähintään 10 % normaalihinnasta. Lisäksi K-Plussa-pisteistä saatava etu on jopa 5 %.

K-Plussa-kortilla asiakas saa edut K-ryhmän kaupoissa sekä lukuisissa K-Plussa-yhteistyökumppaneiden toimipisteissä, kuten huoltoasemilla, ravintoloissa, kylpylöissä ja hotelleissa.

K-Plussa-etuja tarjotaan myös aikakausilehtitilauksista, autonvuokrauksesta, elokuvista, sähköstä, vakuutuksista sekä matkapuhelinpalveluista.

Pirkka on K-ryhmän asiakaslehti, joka jaetaan jokaiseen kotiin Suomessa.  
 
K-Plussan kanta-asiakkaan tärkeät nettiosoitteet ovat www.plussa.com ja www.pirkka.fi. Plussa.com palvelee K-Plussa-asiakasta sekä tietopankkina että ostojen henkilökohtaisena seurantavälineenä. Pirkka.fi tarjoaa hyödyllistä tietoa ja ideoita arjen askareisiin mm. testattuja ja luotettavia ruokareseptejä.