Leijonat-fanituotteet saapuivat Anttilaan ja K-citymarketiin

Jääkiekon MM-kisojen lähestyessä Leijonat-fanituotteet ovat nyt myynnissä kaikissa Anttila- ja K-citymarket-tavarataloissa. Fanituotteissa on huomioitu myös naiset, ja valikoimasta löytyy sinivalkoisen lisäksi vaaleanpunainen pelipaita.


Leijonat 2012 -fanituotteiden värit ovat luonnollisesti lähes kauttaaltaan sinivalkoiset, mutta joukossa on uutuutena myös vaaleanpunainen Leijonat-pelipaita. Innokkaille naisfaneille on tarjolla myös pinkki Leijonat-kaulaliina.
 
– Fanituotteissa on huomioitu niin naiset kuin miehet. Valikoimasta löytyvät paitojen, kaulaliinojen ja lippalakkien lisäksi perinteiset avaimenperät, t-paidat, pinssit ja lapaset. Reippaimmat fanit voivat kokeilla siirtotatuointeja, joilla saa Leijonat-logon iholle, kertoo Juha Vahtola, urheiluvälineiden ostopäällikkö, K-citymarket Oy ja Anttila Oy.
 
Viralliset Leijonat-fanituotteet tunnistaa aidoiksi niiden Leijona-logosta. Osa tuotteiden tuotosta ohjautuu juniorikiekkoilun tukemiseen. 
 
Kesko on suurin Leijonat 2012 -fanituotemalliston jälleenmyyjä Suomessa. Fanituotteet löytyvät kaupoista helposti virallisista fanituotemyyntipisteistä. Anttiloissa ja K-citymarketeissa tuotteita myydään toukokuun loppuun saakka.
 
Vuoden 2012 jääkiekon MM-kisat pelataan 4.-20. toukokuuta Helsingissä ja Tukholmassa. Suomen maajoukkue pelaa kaikki ottelunsa Helsingin Hartwall Areenalla, joka on pelien pääpaikka Suomessa. Myös semifinaalit ja mitalipelit pelataan Helsingissä.

Pelipaitaa saa myös vaaleanpunaisena.