Janina Fry ja K-citymarket lanseeraavat vaatemalliston

Janina F -mallisto on myynnissä yksinoikeudella K-citymarketeissa maaliskuusta lähtien. Kevätmallisto on suunniteltu aikaansa seuraavalle trendikkäälle aikuiselle naiselle. Tyyli on naisellinen ja raikas, maustettuna harkituilla yksityiskohdilla ja näyttävillä printeillä. Janina F:n ja K-citymarketin yhteistyö alkoi syksyllä 2012 alusvaatteilla, yöasuilla ja kodin tuotteilla.

 

"Onnistuneen alusvaate- ja yöasulanseerauksen jälkeen oli luontevaa aloittaa yhteistyö myös naisten sisävaatteen osalta", toteaa naisten vaatteiden ja urheiluvaatteiden ostopäällikkö Katja Semberg-Blomqvist K-citymarket Oy:n ja Anttila Oy:n hankinnasta.

Janina F -kevätmallisto on suunniteltu aikaansa seuraavalle trendikkäälle aikuiselle naiselle. Tyyli on naisellinen ja raikas, maustettuna harkituilla yksityiskohdilla ja näyttävillä printeillä.

Janina Fry on hyvin tyytyväinen tulevaan mallistoon: "Olen erittäin innostunut kevään uudesta mallistosta, olemme ottaneet huomioon naisten eri tarpeet ja vaatimukset pukeutumisessa oli sitten kyseessä vapaa-aika, työ tai juhla. " 

Laaja mallisto kevääseen ja kesään

Kevään mallistosta löytyy neuleita, trikootuotteita niin yksivärisinä kuin printattuina sekä erilaisia farkkuja. Mukana on sekä kirkkaita että klassisempia värejä.

Istuvuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Materiaalit ovat helppohoitoisia, mutta silti ylellisen tuntuisia ja näköisiä. Sesongin juhlatuotteissa löytyy mm. satiinia, pitsiä ja sifonkia.

Myös Janina F -kodin tuotevalikoima täydentyy kevään 2013 väreillä ja trendeillä.

Janina F -mallikilpailu maaliskuussa

Janina Fry ja Ilta-Sanomat lanseeravat yhteisen Janina F -mallikilpailun 2. maaliskuuta. Maanlaajuiseen mallikilpailuun osallistuvat kisaavat Janina F -mallistoon kuuluvissa uimapuvuissa ja alusvaatteissa.

Mallikilpailun finaaliin valitut kaunottaret nähdään K-citymarket Oy Kokkolassa huhtikuussa.  Kilpailun finaali pidetään 12. huhtikuuta Helsingissä.  

 


Lisätietoja:
Outi Räty-Penttilä, tiedottaja, K-citymarket Oy ja Anttila Oy, outi.raty-penttila@kesko.fi, puh. 01053 40149
Nora Norrlin, tiedottaja, Liekki Promotion, nora.norrlin@liekkipromotion.com, puh. 040 846 0116

www.janinaf.fi
www.facebook.com/janinaflifestyle
www.k-citymarket.fi/Koti-ja-vapaa-aika/Janina-F/