Lahjakortti

K-lahjakortti on verraton lahjaidea!

Lahjakortti lämmittää lahjansaajan mieltä, se on oiva lahjaidea myös hänelle, jolla tuntuu jo olevan kaikkea. Valitse vain sopiva summa ja lahjansaaja saa valita itselleen sopivan lahjan. Lahjakorttiin voi ladata 10 - 500 euroa.

Lahjansaajalla on runsaasti valinnan varaa, sillä K-ryhmän lahjakortti käy maksuvälineenä seuraavissa ketjukaupoissa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market (mukaanlukien Neste K-Marketit), Budget Sport, Intersport, Kookenkä, K-Rauta sekä Asko ja Sotka.

Tietoa korteista

Lahjakortti on voimassa 24 kk ostohetkeä seuraavan kuukauden alusta lukien. Lahjakortin arvon voi käyttää yhdellä kerralla tai vaikka euron kerrallaan. Korttia voi käyttää yhdessä myös käteisen tai muun maksukortin kanssa. Kortille jäävän arvon ja lahjakortin voimassaoloajan voi tarkistaa kuitista. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä kadonnutta korttia korvata.

Anttila irtosi K-lahjakorttipalvelusta maaliskuussa 2016. Anttila-ilmeiset K-lahjakortit käyvät maksuvälineenä kaikissa K-ryhmän ketjukaupoissa niiden voimassaoloajan mukaisesti. 

Yksittäisiä K-lahjakortteja voi ostaa K-ryhmän kaupoista. Yritykset ja yhteisöt voivat tilata K-ryhmän lahjakortteja alla olevalla lomakkeella.

Lahjakorttien yritystilaus

 K-lahjakorttien yritystilauslomake

Takaisin ylös